Tarvikkeet: Kastike:
5 Iso a kiinteää rerunaa 3 rkl Öljyä
öljyä suolaa 1 rkl balsamiviinietikkaa
1 Iso punasipuli 0,5 sitruunan mehu
1 iso punainen paprika 1 rkl sinappia
1 ruukku jääsalaattia 1,5 tl juoksevqq hunajaa
1 ruukku roomansalaattia 1 murskattu valkosipulinkynsi
1-2 ruukkua rucolaa ripaus suolaa ja mustapippuria
100-150 g sinihomejuustoa
1/2 dl hassepähkinärouhetta
Tee näin:
1. Leikkaa hyvin harjatut perunat ohuiksi viipaleiksi ja lait ne leivinpaperille
uunipellille, voitele perunoiden pintaan hiukan ruokaöljyä ja ripottele päälle
suolaa.
2. Paista perunoita 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmen-
neet ja saaneet kauniin kullanruskean värin.
3. Yhdistä sillä aikaa salaattikulhoon ohueksi suikaleiksi leikatut
punasipuli ja paprika sekä revityt salaatit.
4. Yhdistä kastikeainekset keskenään ja sekoita 3/4 kastikkeesta
salaattipohjan joukkoon.
5. Lisää lämpimät perunaviipaleet, murennettu sinihomejuusto,
loput kastikkeesta ja pähkinärouhe juuri ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti