lauantai 8. tammikuuta 2011

Dippivihannekset

                    Tarvikkeet: 2 keltaista paprikaa
                                      4 porkkanaa
                                      1 kurkki
                                      2 lehtisellerin vartta
                                      1 kukkakaali
                                      Dippikastike:
                                      1 prk kevytkermavilliä
                                      2-3 rkl sitruunan mehua
                                      1/2 dl  hienonnettuja tuoreita yrttejä
                                      1 tl      sokeria
                                      ripaus suolaa
                                      rouhittua maustapippuria

                 Teen näin:
                 1. Sekoita dippikastikkeen aineet keskrnään ja anna
                    maustua jääkaapissa vihannesten pilkkomisen ajan.
                
                 2. Huuhdo vihannekset hyvin vedellä.
                
                 3. Halkaise paprika ja poista siemenet.

                 4. Kuori ja huuhtele porkkanat, leikkaa paprika, porkkana ja
                     kurkku pitkiksi suikaleiksi, lehtiselleri 7-10 cm paloiksi.

                 5. Irrota kukkakaalista kukinnot, halkaise suurimmai.

                 6. Asettele kasvikset laakealle vadille kukin omaan ryhmäänsä.,.


     
                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti