lauantai 8. tammikuuta 2011

Makoisa kalawräppi

                               Tarvikkeet: 1 Ohut isohko rieska tai rullatuva revitty ruisleipä
                                                    jääkaappimargariinia
                                                 1 dl Kypsää kalaa pieneksi leikattuna
                                                 ( valutettua purkkikalaa kuten muikkua tai tonnikalaa, kylmä
                                                 tai lämminsavukalaa)
                                                 3-4 salaatinlehteä pätkä kurkkua
                                                 1 dl raejuustoa
                                                 yrttejä, paprikaa tai chillä

                            Tee näin:
                                       1. Sipaise leipä rasvalla ja levitä päälle salaatinlehdet sekä niiden päälle
                                           valitsemasi kala.
                                       2. Ripottele pinnalle raaste, raejuusto ja mausteita.
                                       3. Käännä leipä varovasti rullalle ja kitaise
                                           toiseen päähän lautasliina syömisen helpottamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti