tiistai 7. joulukuuta 2010

Kinkku-makaronilaatti

      1 Pussi tavallisia makaroneja
      2 Pussi kinkkurouhetta
      1 Tölkki ananas paloja omassa mehussaan
      1 Pussi herne-maissi-paprika sekoitusta
      1 Kerä rapeaa salaattia
      1 Sipuli, jos halut
      1 Tölkki ultra-light majoneesia
      1 Ruokalusikallinen mustapippuri rouhetta
      1 Ruokalusikallinen paprikajauhetta

Keitä makaronit runsaassa vedessä ja anna jäähtyä.
Kypsennä herne-maissi-paprikaseos mikrossa 2-3 minuuttia ja anna jäähtyä.
Silppua sipuli ja rapea salaatti pieneksi.
Pienennä ananas palat haluamasi kokoiseksi.
Valitse kaunis tarjoiluastia ja kaada makaronit, sipulit, kinkkurouhe ja herne-maissipaprikasekoitus ja
ananas astiaan.
Kaada majoneesi ja mausteet päälle.
Nostele ja sekoita salaattia niin kauan, että aineet ovat sekoittuneet hyvin.

Nauti salaatti hyvässä seurassa tuoreen leivän ja raikkaan veden kera!

TÄLLÄ SALAATILLA VOIT KOTVATA ESIMERKIKSI PÄIVÄN LÄMPÖISEN

aterian!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti